Köszöntő Az est programja Támogatottak Védnökök Jegyinformációk Báli menü Szervező stáb Szponzorok Galéria

Báli menü

Hidegsültek:

  • Házi petrezselymes töltött dagadó
  • Főtt füstölt csülökkarikák
  • Filézett fűszeres kacsacombfilé-szeletek
  • Koktélfasírt
  • Debreceni töltött karaj
  • Rokfortkrémmel töltött sajttekercs
  • Házi tormakrémes sonkarolád
  • Kaszinótojás

Saláták:

  • Eredeti cézársaláta grillcsirkemellfilével
  • Balzsamecetes friss kerti saláta
  • Svéd gombasaláta
  • Feta zöldségsaláta
  • Petrezselymes tavaszi tojássaláta

Leves:

  • Tyúkhúsleves csigatésztával, petrezselymes saját húsgombócával, zöldségekkel

Főételek:

  • Vörösboros őzpörkölt nameko gombával kapros juhtúrós házi sztrapacskával
  • Debreceni töltött káposzta füstölt csülökkel, füllel-farokkal, tejföllel gazdagon
  • Füstölt sajttal, aszalt paradicsommal töltött jércemellfilé baconköntösben sabayon mártással, édesburgonyával, grillezett céklával
  • Hortobágyi húsos palacsinta tejfölösen
  • Marhaszeletek Stroganoff módra párolt basmati rizzsel
  • Szuvidált sertéstarja pirított hagymakarikákkal, francia rakott burgonyával
  • Grillezett camambert vaslapon sült zöldségekkel

Desszertek:

  • Somlói galuska csokoládéöntettel
  • Epres panna cotta
  • Vilmos körtés panna cotta
  • Fatörzsszelet
  • Házi húzott rétesek (almás, meggyes, túrós)

Éjféli menü:

  • Korhely leves